Plej dit skæg

plej

3 uger siden |  0 comments  |  OO Shopping

Ingen mænd kan komme uden om skægget. Dette kan komme til udtryk som dun på overlæben, et fuldskæg eller alt ind imellem, men det er noget, alle mænd kender til. Selvom længden varerier, og ikke alle mænd kan gro det samme skæg, har du som mand brug for barberingsgrej. Barbering fjerner det skæg, du ikke ønsker, og plejer og vedligeholder det skæg, du har. Det er derfor vigtigt at finde det perfekte grej.

Det perfekte barberingsgrej

Barberingsgrej kommer i mange former og med forskellige funktioner. Om du er til elektronisk barberingsmaskine, shavere eller barberingskniv, kan du med garanti finde det grej, der passer bedst til dig. Der er fordele og ulemper ved alle slags barberingsgrej, og det handler dermed om at finde det, der passer til dig og dine behov. Læs meget mere om varianterne her.
Med en elektronisk barberingsmaskine bliver arbejdet nemmere, og denne kræver ikke lige så meget håndkraft. Maskinen giver en hurtigt og præcis barbering med et professionelt look. Omvendt kan der være fordele ved en manuel shaver, hvor du selv lægger håndkraft i. Ved denne styrer du selv bladet, og bestemmer selv hvor meget styrke og tryk, der skal være på barberingen. Dette kan for nogle være mere håndgribeligt og en mere fleksibel måde at barbere.
Der findes desuden en barberingsvariant, hvor du benytter barberingskniv. Denne er mere gammeldags og kan virke voldsom, hvorfor det er de færreste, der benytter denne form for barbering. Dette kræver en smule øvelse, men når du først har lært at bruge barberingskniven, giver denne en tæt og flot barbering, der gør det svært at bruge noget andet igen.
Når du har fundet det barberingsgrej, som passer bedst til dig, er det desuden vigtigt at huske tilbehøret. Til en barberingskniv hører en barberingsbørste, der fordeler skummet i ansigtet. I forlængelse deraf er barberingsskum essentielt, hvis du ikke vil skære dig under barberingen.

Stort udvalg af skægtrimmer

En populær variant af barberingsgrej er den elektroniske skægtrimmer. Denne kommer i mange former, farver og med forskellige funktioner. Der er derfor en fordel at undersøge udvalget og skabe et overblik over de forskellige maskiner, inden du køber.
Er det blot udseendet, der er vigtigt for dig, kommer skægtrimmerene i både sort, sølv, blå eller andre lignende nuancer. Derudover varierer de i form, hvor nogle er små, og andre er større. De små kan være lette at håndtere og give en mere fleksibel barbering. De større kan omvendt barbere store områder hurtigere. Derudover har nogle et mere moderne og enkelt look, mens andre har flere knapper og ledninger.
Prisen på de forskellige maskiner varierer desuden, og jo dyre denne er, jo flere funktioner og bedre barbering giver den. Maskinerne varierer i skånsomhed, og hvor hudvenlige de er. Hvor nogle mærker lægger stor fokus på dette, fokusere andre mærker på noget andet, som eksempelvis effektivitet og hvor præcise de kan barbere. Nogle maskiner kan barbere ned til 0,5 mm., mens andre arbejder i større længder på omkring 12 mm.


EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

OO - Olmocabe Online 1 år siden 0 Comments

E-cigaretter er mere populære end nogensinde før

Da E-cigaretten først gjorde sit indtog i markedet, var der ingen tvivl, dampen var kommet for at blive. Efter kort tid skiftede rigtigt mange mennesker fra de traditionelle tobaksprodukter over til e-cigaretterne. Det føles mere miljø-rigtigt og dam...

READ MORE
OO - Olmocabe Online 1 år siden 0 Comments

Keyhangers og kortholdere i plastik forbedrer salgsteamet

Det er ikke en hemmelig, at virksomheder gør hvad de kan for at blive set i det offentlige rum, der findes dog mange forskellige måder at sikre dette. Langt de fleste virksomheder benytter sig af forskellige salgsteknikker såsom reklameskilte, banner...

READ MORE
OO - Olmocabe Online 1 år siden 0 Comments

Den rigtige pakkekalender til manden

Det er efterhånden blevet en trend, at voksne mennesker – især par, vælger at give hinanden adventsgaver eller pakkekalendere. Dog kan det være svært at tage sig tid til at gå ud i bylivet og finde på 24 små pakker, der ikke alene falder i mandens sm...

READ MORE