Fra livstilsskift til renovering af hus

renovering

7 måneder siden |  0 comments  |  OO Bolig

Er du kommet til en skillevej, hvor du gerne vil gøre mere ud af din tilværelse og passe bedre på din krop? Måske du har været lidt for hård ved kroppen gennem længere tid, med lidt for meget sukker og cigaretter? Der er håb forude, hvis du gerne vil lægge livet om. Det kræver blot, at du virkelig mener det, da det vil kræve en hård indsats.

Cigaretterne er en af de mest usunde vaner i forhold til følgesygdomme

Start med at kvitte cigaretterne. Du skal endelig ikke forvente, at du kan klare det hele på en og samme tid. Dette vil øge risikoen for, at det ikke lykkes, da det er for stor en omvæltning på en gang. Det at droppe cigaretterne kan dog være en meget svær opgave i sig selv. Der findes heldigvis en masse gode hjælpemidler på markedet, som kan støtte dig i at komme sikkert i mål.
Nicorette QuickMist er et af disse hjælpemidler, som lægger en dæmper på rygetrangen. Det er et meget simpelt produkt – nemlig en mundspray, der er yderst brugervenlig og nem at have med rundt i tasken.

Gå/løb nogle ture og suppler med proteinpulver og sund kost

Når du har fået lagt en dæmper på rygetrangen, kan du begynde at kigge på, hvad du indtager i løbet af en dag. Er det fritter og burgere, der er mest repræsenteret, eller er det de sunde salater? Det er selvfølgelig det fedtfattige mad, vi fisker efter her. Spar på sukkeret og fedtet, når du laver mad og skær ned på de søde mellemmåltider.
Et tilskud til det sunde mad, kan være proteinpulver. Dette er især godt, hvis du begynder at træne, da det fungerer som sunde byggesten for musklerne. At droppe de usunde vaner som rygning, spise sundt, dyrke lidt motion med en tilføjelse af proteinpulver vil være den ultimative kombination til en bedre livsstil.

Fra fornyelse af kroppen til fornyelse af hjemmet

Er du begyndt at gå mere op i den egen krops udseende og sundhed, kan det måske være, at du med den nye, sunde livsstil, har fået overskud til at give huset den veltrængte makeover. Og hvorfor ikke fortsætte i det gode spor og gør hjemmet lidt mere lækkert? Der findes flere sider, hvor du kan finde en masse gode råd og inspiration til dine nye projekter, der skal give huset en frisk fornyelse lige som dit nye jeg.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

OO - Olmocabe Online 1 år siden 0 Comments

Få hjælp til at indrette din stue

Skal stuen indrettes, men du er ikke helt sikker på hvordan den skal se ud, er det måske værd at læse med i indlægget her. I dag kommer vi med en række designtips, som du måske kan bruge til at indrette et fantastisk hjem. I 2017 spottede vi mange...

READ MORE
OO - Olmocabe Online 1 år siden 0 Comments

Få hjælp til at få mest ud af din renovering

I takt med at huspriserne er stigende, er det selvsagt blevet dyrere at købe et nyt hus eller et nyrenoveret som du blot kan flytte ind i. Derfor er det også flere som overvejer at købe et håndværker tilbud, hvor de sparer penge på huset kontakt pris...

READ MORE
OO - Olmocabe Online 2 år siden 0 Comments

Vores bedste ven i skuret – vores cykler

Hverdagen består af vaner, og det er de fleste som gør mange af de samme ting hver eneste dag. Der er mange ting, som vi bruger på daglig basis, som vi ikke lægger mærke tid har en stor betydning for os i vores hverdag. Dette er eksempelvis vores cyk...

READ MORE